juhlamekkotrendejä tulevalle syksylle, party dress, party dress trends, fall dress trend
Fashion STYLE STYLE

Mahdollisia juhlamekkotrendejä tulevalle syksylle

0Shares

Trendien ennustaminen on todella hauskaa ja mielenkiintoista. Tulevana syksynä nähdään todennäköisesti monia kesältä tuttuja trendejä, mutta myös paljon uusia kiinnostavia trendi-ilmiöitä, joita kannattaa soveltaa omaan tyyliin ja persoonallisuuteen sopivaksi.
  1. Silkkivaatteet ovat tulevan syksyn suurimpia hittivaatteita. Täyteläisen väriset silkkikankaat tulevat takaisin syksyllä. Silkki on kallis, mutta kestävä materiaali, johon kannattaa panostaa. Silkkiset iltapuvut ovat luksusta parhaimmillaan, sillä ne tuntuvat päällä mukavilta ja näyttävät upeilta tummaan meikkiin ja näyttäviin asusteisiin yhdistettynä. Tulevana syksynä silkkivaatteita käytetään etenkin 70-luvun tyyliin.
  1. Kirkkaat värit ovat edelleen trendikkäitä. Yllätys monelle on se, että kirkkaat värit eivät tulevana syksynä lähdekään pois trendikartalta, vaan niillä on edelleen keskeinen rooli syksyn juhlapukeutumisessa. Kirkkaat lähes neonväriset pitkät juhlamekot näyttävät siis vielä syksylläkin tuoreilta ja tuovat nuorekkuutta monen tyyliin.  1. Olkatoppaukset ja korostetut olkapäät tuovat tuulahduksen 80-luvulta. Kaikki 80-luvun trendeihin viittaavat vaatteet ja asusteet ovat vielä syksylläkin huippumuodikkaita. Olkatoppaukset mekoissa saattavat tuntua vanhanaikaisilta, mutta niillä saa helposti muokattua vartalon mittasuhteita. Katse kääntyy tulevana syksynä hartioihin enemmän kuin muihin vartalonosiin.
  1. Paljettimekot ovat jokasyksyinen suosikki. Tulevana syksynä tummia paljettimekkoja tulee näkymään taas kaikkialla. Pienet paljetit korvaavat suuret paljetit ja trendikkäimpiä ovat lyhyet mustat paljettimekot ohuisiin sukkahousuihin yhdistettynä. Paljettiset tanssikengät ja kirjekuorilaukku kruunaavat syksyn kimaltelevimman tyylin.
  1. Kukkakuvioidut romanttiset mekot tummissa sävyissä ovat mielenkiintoinen lisä syksyn juhlapukeutumiseen. Mitä suuremmat kukkakuviot, sen parempi. Syksyllä kukkakuviot koristavat etenkin tummia kankaita ja kirkkaat värit vaihtuvat maanläheisempiin ja samettisempiin väreihin kuten burgundinpunaiseen, jadenvihreään ja sinapinkeltaiseen. Tämä trendi näyttää erityisen hyvältä juhlapukeutumisessa
  1. Pitkät hihat jatkavat edelleen suosiotaan. Pitkähihaiset iltapuvut ovat muutaman vuoden olleet huippumuodikkaita eikä niiden suosio hiivu syksylläkään. Pitkät hihat ovat kätevät, sillä ne lämmittävät ja niillä pystyy helposti peittämään yläkropan ongelmaa-alueita, jotka hihattomassa mekossa paljastuvat. Pitkät hihat suoralinjaiseen iltapukuun yhdistettynä ovat lisäksi todella tyylikkään näköiset ja tekevät tyylistä salaperäisen ja veistoksellisen.
  1. Maksimaalinen minimalisti. Minimalistiset leikkaukset, yksinkertaiset materiaalit ja graafisesti muotoillut asusteet ovat edelleen suosittuja tulevana syksynä. Tummat värit, suuret linjat ja androgyyni muotokieli tekevät maksimaalisesta minimalismista yllättävän mielenkiintoisen.
  1. Suuret helmat tekevät paluun. Suuret helmat ovat viime sesonkeina olleet hieman unohdettuja juhlapukeutumisessa, mutta syksyllä valtavat helmat tulevat ryminällä takaisin. Suurien helmojen jujuna on se, että helma lähtee laskeutumaan heti rintakehän alapuolelta, jolloin näyttää siltä, että mekko on pelkkää koko ajan maata kohti levenevää helmaa. Tätä leikkisää muotokieltä tullaan varmasti näkemään syksyllä paljon lisää.
  1. Neulemekot ovat jokasyksyinen suosikki. Erilaiset neulemekot ovat olleet muodissa todella pitkään ja varmasti meidän jokaisen vaatekaapista löytyy kaunis ja lämmin neulemekko, jota on rakastettu puhki. Tulevana syksynä neulemekot ovat taas in, mutta toivomme niiden löytävän tiensä myös juhlapukeutumiseen. Pitkä kašmirvillasta neulottu mekko näyttäisi nimittäin upealta myös juhlassa luksusasusteisiin yhdistettynä. Jäämme odottamaan uusia innovaatiota neulemekkojen saralla innoissamme.
  1. Läpikuultavat kankaat. Läpikuultavat tummat kankaat ovat tulevan syksyn huipputrendi, josta tuskin pääsemme eroon vaikka niin haluaisimmekin. Läpikuultavat kankaat näyttävät seksikkäiltä syksyn juhlavaatteissa, mutta kannattaa muistaa, ettei liika paljastelu edelleenkään ole trendikästä. Paljastavimpien materiaalien yhdistäminen peittävämpiin materiaaleihin tekee läpikuultavuudesta freesin näköisen.

Monet trendit palaavat takaisin vuodesta toiseen sesongin vaihtuessa kesästä syksyksi. Tuleva syksy tuskin tuo suuria yllätyksiä trendien saralla, mutta toivomme, että moni arjesta tuttu trendi päätyisi viimein juhlapukeutumiseen.

0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *